Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μαύρος


Λεπτομέρειες για τις εξελίξεις της προσπάθειας που κάνει να βρεθεί μια λύση στο οικονομικό και διοικητικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα κάνει γνωστές αύριο το μεσημέρι ο Θωμάς Μαύρος.

Ο μεγάλος άσος της ΑΕΚ θα μιλήσει στο μαγαζί που διατηρεί, στις 2 το μεσημέρι.

Σήμερα μίλησε στο aek365 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ:

«Κάνουμε μία προσπάθεια, όποιον αγγίξει αυτή η προσπάθεια για τη σωτήρια ης ΑΕΚ θα είναι για κάλο. Στις 2 το μεσημέρι θα μιλήσω σε σας τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για τις σκέψεις μου. Κάποιες από αυτές είναι γνωστές. Αν ο κόσμος θεωρεί ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το εγχείρημα, θα το στηρίξει. Αν όχι, τότε έκανα ό,τι μπορούσα για την ΑΕΚ και θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή.

Αυτή η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με τον… Μαύρο. Αυτή η προσπάθεια έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Ή μπαίνει ο καθένας όπως μπορεί και βοηθάει οικονομικά ή πάμε, δυστυχώς, στη Δ' Εθνική. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ πέσει στη Δ' Εθνική θα χάσει ένα τεράστιο κομμάτι από τη δυναμική της. Θα χαθούν πολλοί ΑΕΚτζήδες. Προσωπικά δεν αντέχω να τη βλέπω εκεί… Δεν θα μου κάθεται καλά και δεν ξέρω πόσο εύκολη θα είναι η επιστροφή μετά», τονίζει.

«Η ισχύς εν τη ενώση, δεν λένε; Ήρθε η στιγμή να το δούμε. Δεν πρέπει να έχουμε εγωισμούς. Σκέφτηκα αυτό και θα πω αυτό. Θέλετε; Ελάτε... Δεν θέλετε; Θα δούμε την ΑΕΚ στη Δ' Εθνική. Μόνος μου πήρα αυτή την πρωτοβουλία και την προωθώ όσο και όπως μπορώ. Μακάρι να έρθει κάποιος άλλος να βάλει λεφτά και να φύγω εγώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η ουσία είναι να σωθεί η ΑΕΚ. Εγώ σαν Θωμάς σκέφτηκα αυτό. Αν ο κόσμος στηρίξει και βοηθήσει, έχει καλώς και προχωράμε. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει, δυστυχώς. Ούτε ο Μελισσανίδης, ούτε κανείς», προσθέτει ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον πρώην πρόεδρο.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Μελισσανίδη. Ο Δημήτρης έχει τα δικά του επιχειρήματα. Σε ορισμένα έχει απόλυτο δίκιο και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Ούτε εγώ φυσικά. Σέβομαι τις αποφάσεις του. Σε πολλά έχει δίκιο. Το ζητούμενο είναι τι κάνει η ΑΕΚ», εξηγεί.

Όσο για τη δυσκολία του κόσμου να στηρίξει -ακόμα κι αν το θέλει- ένα τέτοιο εγχείρημα υπό τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες, ο Μαύρος έδειξε αισιόδοξος ότι κι αυτή μπορεί να ξεπεραστεί: «Η αγάπη για την ΑΕΚ είναι τεράστια. Νομίζω αν δει ο κόσμος το δίλημμα Δ' Εθνική ή σωτηρία, έχω την αίσθηση ότι θα στηρίξει την προσπάθεια με το υστέρημά του. Αν δεν προχωρήσει αυτή η προσπάθεια, όλοι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Σημασία έχει να κάνεις την προσπάθεια. Και αυτή κάνουμε. Περισσότερα θα πούμε αύριο», αναφέρει.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *