Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δοκιμή με Μάκο


Τον Γρηγόρη Μάκο χρησιμοποίησε ο Φερνάντο Σάντος στη θέση του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία. Ο διεθνής χαφ της ΑΕΚ δείχνει να έχει περισσότερες πιαθνότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα έναντι των Φορτούνη, Φωτάκη και Νίνη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε πολύ στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.


Διάρκειας μίας ώρας ήταν η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Λεγκιόνοβο και πραγματοποιήθηκε πάλι με αρκετή ζέστη. Σήμερα οι διεθνείς ήταν όλοι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος, ακόμη και ο Κώστας Χαλκιάς που συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. 

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα (τρέξιμο) και οι τερματοφύλακες (Σηφάκης, Τζόρβας και Χαλκιάς) με τον Ζουστίνιο. Στη συνέχεια έκαναν μικρά σπριντάκια και μετά επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, δουλεύοντας πολύ στην τακτική.

Μεγάλο διάστημα, όμως, της προπόνησης αναλώθηκε στο δίτερμα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τους Μάκο (αντί του τιμωρημένου Καραγκούνη), Μανιάτη και Κατσουράνη.

Οι δύο πρώτοι έπαιξαν ως αμυντικά χαφ, ενώ ο τελευταίος ήταν μπροστά τους. Άλλωστε, αυτό ήταν το σχήμα της «γαλανόλευκης» στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα με τη Ρωσία, όταν ο Καραγκούνης πέρασε στον πάγκο.

Ο Σάντος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη τριάδα δούλεψε καλά και ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα, όπως και στην πίεση της ομάδας του Ντικ Άντβοκατ. Αυτή ήταν η πρώτη ένδειξη για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του «Κάρα».

Παρότι υπάρχουν και άλλες λύσεις (Φορτούνης, Φωτάκης και Νίνης) για τη συγκεκριμένη θέση, ο Πορτογάλος δεν δοκίμασε κάποιον άλλον παίκτη.

Οι υπόλοιποι βασικοί ήταν οι γνωστοί: Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Γκέκας.

Η προπόνηση ήταν ανοιχτή για το πρώτο τέταρτο και μετά έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή :sport-fm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *