Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Περίεργη… αναμονή


Η μη επισημοποίηση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα προκαλεί ερωτηματικά για το αν τελικά θα είναι αυτός ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Και την ώρα που κάποιες πηγές αναφέρουν πως η πρόσληψη του 47χρονου προπονητή αποτελεί τυπική διαδικασία, άλλες υποστηρίζουν πως ακόμη δεν έχουν κλείσει οριστικά για τους «ερυθρόλευκους» οι υποθέσεις των Κρις Φλέμινγκ (κατά πρώτο λόγο) και Ηλία Ζούρου.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα κλείσει οριστικά πολύ σύντομα για να πάρουν σειρά οι υπόλοιπες υποθέσεις, δηλαδή ανανεώσεις και μεταγραφικά.

Για τον Γιώργο Πρίντεζη τα δεδομένα είναι γνωστά. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οικονομική διαφορά και φαίνεται πως ο διεθνής φόργουορντ περιμένει να ακούσει την πρόταση των Νικς, που διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και δεν είναι καθόλου αδιάφοροι απέναντί του.

Για τον Μάρκο Κέσελ υπάρχει πρόθεση να παραμείνει, αλλά όχι με ενεργοποίηση του όρου στο τρέχον συμβόλαιό του, αλλά εφόσον συμφωνήσει να διαπραγματευτεί σε νέα βάση και με χαμηλότερες απολαβές. Άλλοι τρεις παίκτες περιμένουν ως τις 15 Ιουλίου για την ενεργοποίηση των οψιόν ανανέωσης στα συμβόλαιά τους, με τους Κάιλ Χάινς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους να θεωρούνται σίγουροι και τον Πέρο Άντιτς πιθανώς να συζητά-όπως και ο Κέσελ-υπό νέους όρους.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ενώ πιθανώς να προχωρήσει και για τον Βασίλη Καββαδά, ειδικά εφόσον τελικά προσληφθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας που συνεργάστηκε μαζί τους στον Πανιώνιο.

Η περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ατονεί, καθώς εξαρτάται άμεσα από αυτή του Γιώργου Πρίντεζη. Άλλωστε στο τέλος της εβδομάδας εκπνέει η προθεσμία που έχει ο παίκτης να εξασφαλίσει την ελευθερία του έναντι 150.000 ευρώ, ενώ και το κασέ του δεν είναι καθόλου προσιτό για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Για τη θέση του Αμερικανού γκαρντ και με δεδομένο πως το μυαλό του Έισι Λο βρίσκεται στο ΝΒΑ, ο Λαμάρ Ράιτ που εντυπωσίασε στο Ρέθυμνο, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Τσιμπόνα κι έχει βοσνιακό διαβατήριο είναι ψηλά στη λίστα, αλλά κάποια σενάρια θέλουν τον Τζαμόν Λούκας (ή… Γκόρντον) να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο λιμάνι μετά την περσινή του θητεία στη Γαλατάσαραϊ.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *