Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΑΟΚ : Σύστημα Δώνη στις προπονήσεις


Μπορεί καλά-καλά να μην ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δώνης όμως φαίνεται αποφασισμένος πως θέλει να περάσει τις δικές του αγαπημένες τακτικές στην ομάδα από νωρίς. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη βρει σύστημα για τη νέα του ομάδα και δεν είναι άλλο από το 4-4-2, το οποίο ήδη χρησιμοποιεί στις προπονήσεις. Τα έγγραφα απομένουν για την απόκτηση του Κουμάλο.

Ο Γιώργος Δώνης δίνει αρκετή σημασία στην αυτοματοποίηση των κινήσεων μέσα στο γήπεδο και στο χθεσινό οικογενειακό διπλό προσπαθεί να περάσει στους παίκτες την δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Αρχικά, τοποθέτησε τους ποδοσφαιριστές σε διάταξη 4-4-2 με τους μέσους στην ίδια ευθεία. Βέβαια, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα έτσι ώστε η ομάδα να προσαρμοστεί στον νέο τρόπο παιχνιδιού. Ο Έλληνας προπονητής θέλει να πιστεύει πως οι παίκτες του θα αφομοιώσουν το σύστημα το συντομότερο δυνατό.

Αναφορικά με τα μεταγραφικά, αν ισχύουν όσα είπε ο εκπρόσωπος του Μπονγκανί Κουμαλό τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού της Τότεναμ δήλωσε πως η αγγλική ομάδα συναινεί στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να φτάσουν τα έγγραφα προκειμένου να επισημοποιηθεί ο… γάμος.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *