Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Το αντίο του «Λύμπε»


Αποφασισμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο εκτός εάν βρεθεί μία εξαιρετική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα. Ο «Λύμπε» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θωμά Μαύρο και του ξεκαθάρισε πως το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έχει «κλείσει» για εκείνον ενώ αρνήθηκε ευγενικά να αναλάβει προς το παρόν μία θέση στο τμήμα σκάουτινγκ.


Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη εφημερίδα «Live Sport»: 

«Εδώ λέω: αντίο! Η απόφασή μου να σταματήσω είναι οριστική. Για μένα το κεφάλαιο ποδόσφαιρο έχει κλείσει. Το μοναδικό πράγμα που θα με έκανε να αναθεωρήσω την απόφασή μου αυτή θα ήταν μία εξωπραγματική πρόταση από το εξωτερικό και μόνο. Πλέον απολαμβάνω τις διακοπές μου με την οικογένειά μου.

Μιλήσαμε τηλεφωνικά σε εξαιρετικό κλίμα με τον Θωμά Μαύρο. Με ρώτησε τι σκοπεύω να κάνω ενόψει της νέας σεζόν και τον ενημέρωσα πως έχω αποφασίσει να σταματήσω. Στη συνέχεια - σε φιλολογικό επίπεδο - με βολιδοσκόπησε για το αν θα ενδιαφερόμουν να αναλάβω μία θέση στο τμήμα σκάουτινγκ. Του εξήγησα πως δεν νοιώθω έτοιμος. Δεν το έχω ψάξει το θέμα και δεν θέλω να κάνω βιαστικά βήματα. Ως ποδοσφαιριστής είχα μάθει να δίνει το 100%. Έτσι θα πράξω και στο επόμενο βήμα μου. Είμαι υπόχρεος σε αυτή την ομάδα και νιώθω πως είναι νωρίς να ξεκινήσω κάτι τέτοιο. Ίσως στο μέλλον».

Ο Λυμπερόπουλος σχολίασε και το εγχείρημα του Θωμά Μαύρου: «Κατ' αρχάς πρέπει να πω ότι ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές και η προσπάθειά του είναι εξαιρετικά δύσκολα. Μακάρι να πετύχει για το καλό της ΑΕΚ».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *