Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Κι αν του… Κάτσε;


ΠΑΟΚ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Έτοιμος να ρίξει τον Εργκούς Κάτσε στη… μάχη της Τούμπας δείχνει να είναι ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πιστεύει πολύ στον νεαρό μέσο και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. Γεμάτο αναμένεται να είναι το γήπεδο στο παιχνίδι απέναντι στην αυστριακή ομάδα (21:30, OTE TV και NovaΣΠΟΡ FM 94,6), στο οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Γιώργου Δώνη παραμονές του αγώνα με τους Αυστριακούς ήταν το πώς και με ποιον θα κάλυπτε το έτσι κι αλλιώς δυσναπλήρωτο κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Πάμπλο Γκαρσία. Από τη στιγμή που ο έμπειρος και ικανότατος μέσος δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί, το δίλημμα συνοψιζόταν στο Φωτάκης ή Κάτσε. Τελικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον δεύτερο, τον οποίο δείχνει να πιστεύει ιδιαίτερα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουμάλο και Κατσικά στο κέντρο της άμυνας και τους Έτο και Λίνο στα άκρα. Ο Κάτσε θα είναι ο παρτενέρ του Λάζαρ στα χαφ με τους Γεωργιάδη και Ρομπέρ στις πτέρυγες, αν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος δείχνει να έχει εγκλιματιστεί ήδη στη νέα του ομάδα.

Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Αθανασιάδης και ο Γιάννου μοιάζει να είναι πιο κοντά στην ενδεκάδα από ό,τι ο Σαλπιγγίδης. Άλλωστε και στη δική του περίπτωση, όπως κι εκείνης του Φωτάκη, ο Δώνης μοιάζει να ποντάρει περισσότερο στην αγωνιστική ετοιμότητα κάποιων παικτών (όπως ο Γιάννου και ο Κάτσε), παρά στην εμπειρία κάποιων άλλων των οποίων η αξία είναι αναμφισβήτητη, όμως δεν βρίσκονται ακόμη σε ικανοποιητικό ρυθμό ή επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 θεατές, μεταξύ των οποίων και περίπου 800 φίλοι της Ραπίντ Βιέννης.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *