Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν μας απασχολούν τα προβλήματα του ΠΑΟ»


Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κλείνει με το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό αλλά ο Σαρλ Ιτάνζ τονίζει πως οι Περιστεριώτες δεν ασχολούνται με αυτά αλλά συγκεντρώνονται για να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ατρομήτου στην κάμερα της Nova:

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει με επτά βαθμούς και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ενώ ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πως περιμένεις το παιχνίδι αυτό;


«Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ακόμα χτίζουμε την ομάδα, χτίζουμε τον ρυθμό μας, αλλά για την ώρα τα πηγαίνουμε καλά. Τώρα ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονούμε γι' αυτό. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση».

Πολλοί λένε ότι έχετε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μέλος της οποίας είσαι κι εσύ. Εσύ τί λες γι' αυτό, έχει αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ σας;

«Από τη δική μου οπτική γωνία, η άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς. Νομίζω ότι για την ώρα όλοι κάνουν τη δουλειά τους, συνεπώς είναι προφανές πως γίνεται πιο εύκολο για μας πίσω να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να είμαστε συνεπείς. Μακροπρόθεσμα είναι καλό ότι όλοι λειτουργούν καλά αμυντικά. Στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι εμείς μπορούμε να σκοράρουμε ακόμα από στημένες φάσεις ή στις αντεπιθέσεις. όλοι μπορούν να σκοράρουν. Έχουμε διαφορετική ομάδα από πέρσι, γιατί πέρσι είχαμε τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος. Αυτή τη χρονιά παίζουμε με διαφορετικό σύστημα, αλλά είμαστε αρκετά συνεπείς».

Βλέπεις διαφορές στην επιθετική λειτουργία της ομάδες σε σχέση με πέρσι, καθώς ενώ κάνει ευκαιρίες εντούτοις είναι πιο αναποτελεσματική;

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο ο καθένας κάνει σωστά τη δουλειά του και όσο δεν δεχόμαστε γκολ μπορούμε ακόμα να κερδίζουμε. Σύμφωνα με την εμπειρία μου όσο κρατάς ανέπαφη την εστία σου μπορείς να κερδίζεις. Δεν είναι ατομική δουλειά το σκοράρισμα, είναι ομαδική δουλειά και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί».

Το μηδέν στην άμυνα μπορεί να είναι και το κλειδί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό;

«Όχι μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά με κάθε ομάδα. Ακόμα και με μικρότερες ομάδες όπως ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα μπορεί να χάσεις και δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να παραμείνουμε πολύ σοβαροί ανεξαρτήτως με ποιον παίζουμε, ακόμα αυτός λέγεται Νιούκαστλ, πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Δε μας νοιάζει ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος, εμείς πρέπει να ανησυχούμε και να είμαστε προσεχτικοί για τη δική μας κατάσταση».

Πως βλέπεις τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα και βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από τον Ατρόμητο;

«Νέο παιχνίδι, νέα αρχή. Μόνο αυτό θέλω να πω. Δεν μας απασχολούν τα προβλήματα των άλλων ομάδων, εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στα παιχνίδια και να κερδίζουμε το μάξιμουμ από αυτά. Πρώτος μας στόχος πάντα είναι το τί συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη και μάλλον το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *