Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Λίνο: «Ο Σαββίδης έφερε ηρεμία»


Ευχαριστημένος για την νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Άλβες Λίνο, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή του Ιβάν Σαββίδη στη βελτίωση του κλίματος στις τάξεις του της ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αμυντικός του «Δικεφάλου», ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την ηρεμία στους παίκτες του συλλόγου, αφού πλέον μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ανησυχούν για το οικονομικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο στον «Sport 103.fm»

Για την επιτυχία επί της ΑΕΚ: «Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα έρθει για να αμυνθεί. Χρειαζόταν πολλή εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και υπομονή. Στο τέλος πήραμε αυτό το σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ: «Καμιά φορά οι διακοπές που γίνονται στο πρωτάθλημα δεν είναι πάντα για καλό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η διακοπή μπορεί να μας χαλάρωσε κάπως. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και νικήσαμε. Σημασία έχει κάθε φορά να βελτιωνόμαστε. Αυτό που μας μένει τώρα, είναι σκεφτούμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

Για το αν η διακοπή επηρέασε: «Είναι φυσιολογικό αυτό. Συμβαίνει συχνά, τα διαλείμματα να κάνουν κακό. Σε κάνουν να χάνεις το αίσθημα της ανταγωνιστικότητας. Ας σταθούμε στο γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε, δεν έχασε κάτι από τη διακοπή και ας δούμε παρακάτω».

Για το ερχόμενο ματς με την Κέρκυρα: «Η νοοτροπία είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Να προετοιμαζόμαστε ανάλογα με την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε αυτήν την πολυτέλεια, να περνάει μία εβδομάδα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα παιχνίδι. Τώρα είναι η Κέρκυρα, μετά ο Πανιώνιος και μπορούμε να κάνουμε μια καλή συγκομιδή στο πρωτάθλημα».

Για την έλλειψη ευρωπαϊκών υποχρεώσεων: «Αν ρωτήσεις το σώμα θα σου πει ότι προτιμάει ένα παιχνίδι, αλλά το μυαλό και η καρδιά θέλουν δύο. Ειδικά αν είναι μία ευρωπαϊκή πορεία όπως πέρσι. Βέβαια, μπορείς να συγκεντρωθείς στο πρωτάθλημα, αλλά σε λίγο καιρό θα έρθουν και οι αγώνες στο Κύπελλο, θα έχουμε και πάλι δύο παιχνίδια την εβδομάδα και την ευκαιρία να προχωρήσουμε και εκεί».

Για τους φετινούς στόχους: «Δε θέλω να βάλω σε καλούπια την ομάδα. Κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Κάθε βδομάδα να βάζουμε και από ένα λιθαράκι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Καταλάβαμε τη διαφορά άμεσα, γιατί στην καθημερινότητα διευκολύνθηκαν πολλά πράγματα. Επήλθε μια ηρεμία στο οικονομικό. Γνωρίζετε ότι ήμασταν σε μία οικονομική διαφωνία με τις προηγούμενες διοικήσεις, για το πότε θα κατατεθούν τα χρήματα. Είχαμε καλή σχέση όμως και δείχναμε κατανόηση. Αισθανόμαστε ήρεμοι και φαντάζομαι να έχει μία ομάδα στην Ελλάδα αυτήν την πολυτέλεια, ειδικά αυτήν την εποχή, είναι πολύ σημαντικό».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *