Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μέσι: «Δεν φεύγω από την Μπαρτσελόνα»


Αρνητικός σε κάθε ενδεχόμενο να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό «France Football». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται να γίνει παίκτης της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι, αφού είναι χαρούμενος με τη ζωή στη Βαρκελώνη.

«Εάν είναι δελεαστικό το πρότζεκτ της Παρί Σεν Ζερμέν; Όχι, σε καμία περίπτωση! Έχω τους καλύτερους συμπαίκτες στον κόσμο στην Μπαρτσελόνα. Παλεύουμε για τρόπαια κάθε σεζόν. Η Βαρκελώνη είναι μία όμορφη πόλη και η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος που με ανέδειξε. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να φύγω από την Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης.

Στους Παριζιάνους αγωνίζονται παίκτες όπως ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Λαβέτσι και ο Φαν Ντερ Βιλ, όμως ο Μέσι δεν πιστεύει ότι μπορούν να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη: «Δεν ξέρω κατά πόσο η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες στο Champions League τη φετινή σεζόν. Νομίζω ότι μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία με όλους τους παίκτες. Ωστόσο, απαιτείται χρόνος για να χτίσουν μία ομάδα. Η κατάστασή τους μου θυμίζει τη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μία ομάδα, όταν οι παίκτες σου έρχονται από όλες τις γωνίες του κόσμου».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *