Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ : Στην Πλατεία με σχέδιο


Για τη νίκη ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Πλατεία για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο μοιάζει με σημείο επανεκκίνησης. Όχι διότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, αλλά διότι βάσει δυνατοτήτων μπορούν να πάνε καλύτερα.

Στόχος το «τρίποντο» που θα βάλει τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξανά πάνω από τους «κυανέρυθρους» και μια εμφάνιση βελτιωμένη συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια.

Ο Γιώργος Δώνης σχεδιάζει ήδη το πλάνο νίκης.

Από χθες κιόλας έκανε τις πρώτες δοκιμές ενδεκάδας, από τις οποίες προκύπτει η διάθεσή του να ενεργοποιήσει τον Βιβιάν, ο οποίος έχει καλύψει το χαμένο έδαφος.

Έτσι τον τοποθέτησε στο κέντρο της άμυνας αντί του Κουμάλο, που κακά τα ψέματα δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, μαζί με τον Κατσικά, έχοντας αριστερά τον Σταφυλίδη και δεξιά τον Έτο.

Αντιθέτως ο Έλληνας τεχνικός δεν κρίνει ακόμη έτοιμο τον Γκαρσία να ξεκινήσει βασικός.

Συνεπώς δίπλα στον Λάζαρ είχε τον Κάτσε (εξέτισε την ποινή του με την Κέρκυρα) στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερό χαφ τον Λόρενς και δεξί τον Φωτάκη.

Μετά το τέλος όμως του προγράμματος ο Ιρλανδός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην γάμπα κι έτσι περιμένει τις σημερινές εξετάσεις για να δει αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Ενώ τέλος στην επίθεση διατήρησε τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *