Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η συγκλονιστική ιστορία του Παναγιώτη Κουρδάκη


Πώς νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στα γήπεδα

Το 2006 είναι η χρονιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του 24χρονου σήμερα Παναγώτη Κουδράκη, στόπερ του ΟΦΗ.

Μέχρι τότε όλα κυλούσαν ανέμελα, στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Σε μια προπόνηση τον Μάρτιο θα δεχτεί την μπάλα στα γεννητικά όργανα και ο φυσιοθεραπευτής θα τον παροτρύνει να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τα μαντάτα από το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης είναι δυσάρεστα. Καρκίνος.

Όπως δημοσιεύει η Real News, ο ίδιος και η οικογένειά του μένουν άφωνοι, ο δε ουρολόγος Γιώργος Γίτσος, στον οποίο θα απευθυνθούν για μια δεύτερη γνώμη, διατάσσει άμεσα χειρουργείο. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιστατικό» δηλώνει στην εφημερίδα και συμπληρώνει «Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του Παναγιώτη, όπως το τεράστιο πείσμα και η αποφασιστικότητά του έκαναν το θαύμα τους και χαίρομαι γι αυτό, σαν παιδί μου τον αισθάνομαι» συμπληρώνει συγκινημένος.

Η πρώτη επέμβαση για τον Παναγιώτη θα πετύχει, ωστόσο η κακιά αρρώστια δεν εξαφανίζεται. Κάνει μετάσταση στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί. Λίγες μέρες αργότερα ο Παναγιώτης υποβάλλεται σε νέα επέμβαση.

Η μάχη είναι σκληρή και οι χημειοθεραπείες των εξαντλούν, αλλά τα δύσκολα περνούν, τελειώνουν. Ίαση, γράφει το εξιτήριο! Διψά για μπάλα και άμεσα, τη σεζόν 2007-08, υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Παραχωρείται ως δανεικός σε Θερμαϊκό, Πυρσό Γρεβενών και Αναγέννηση Επανομής και φέτος αποφασίζει να αλλάξει «γη και ουρανό» υπογράφοντας συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, με τα χρώματα του οποίου έχει ήδη αγωνιστεί στους αγώνες με Πλατανιά και ΟΦΗ.


Πηγή : newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *