Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νεανικό σχήμα από Δώνη


Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αιγινιακό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν περιμένει κάποια επιστροφή από τους τραυματίες, ενώ προτίθεται να ξεκουράσει μερικούς πιο επιβαρυμένους παίκτες όπως οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λίνο, Κάτσε και Φωτάκης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, ο 43χρονος τεχνικός έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παίξει στην Τούμπα.

Κάτω από την «ασπρόμαυρη» εστία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Γιακουμής, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλο, Βιβιάν, Ιντζίδης και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Κίτσιου και ο Παναγιωτούδης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πέλκα και ο Ρομπέρ. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Γιάννου και Λόρενς.

Θυμίζουμε ότι και από αυτή την τελευταία αναμέτρηση για το 2012 θα απουσιάσουν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Γλύκος, Έτο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Χακόμπο, που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Βιάζονται για μεσοεπιθετικούς

Όλοι στην ΠΑΕ, αλλά και στην ομάδα έχουν συμφωνήσει ότι οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να κλείσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν είναι δυνατόν πριν μπει το 2013.

Αυτός είναι ο στόχος και η ευχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει σε δύο καλές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών παικτών που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα. Όσον αφορά το θέμα Ολαϊτάν, όσο περνούν οι μέρες τόσο και πιο έντονα «παίζει».


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *