Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Έξαλλος ο Σωκράτης λόγω... Εθνικής!


Έξαλλος είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με την συμπεριφορά του τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, Ράφαελ Σέφερ! 

Ο διεθνής αμυντικός της Βέρντερ καταγγέλλει τον Γερμανό γκολκίπερ για... ρατσισμό. Αλλά ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. 

Η ομάδα του Παπασταθόπουλου φιλοξένησε τη Νυρεμβέργη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και το ματς έληξε ισόπαλο, 1-1. Σωκράτης και Σέφερ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και αν δεν βρίσκονταν εκεί κάποιοι συμπαίκτες τους που ήταν πιο ήρεμοι τότε θα είχαμε σύρραξη και τώρα θα μιλάγαμε για μία άλλη ιστορία. 

Όλο αυτό άρχισε επειδή, όπως ισχυρίζεται ο Σέφερ, «Ο Παπασταθόπουλος ήταν εκνευρισμένος από τον τρόπο που παίξαμε και είπε ότι δεν μας άξιζε η νίκη. Εγώ του είπα, όμως, ότι δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα. Έγιναν πρωταθλητές με μόλις 4 σουτ στο EURO». 

Τότε, ο «Σωκράτης» έγινε έξαλλος και απάντησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης, μιλώντας στην εφημερίδα Bild, «Αυτό που είπε ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης ήταν ρατσιστικό. Τώρα όλοι γνωρίζουν πλέον το επίπεδό του. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με ρατσιστές και παίκτες κατώτερου επιπέδου από εμένα». 

O Σέφερ το συνέχισε και δήλωσε ξανά πως, «Δεν καταλαβαίνω τί εννοεί. Θα έπρεπε κάποιος να τον ενημερώσει τί πραγματικά σημαίνει ρατσισμός. Ειδικά στις μέρες μας και στην ηλικία του θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Το ξαναλέω: Πρώτος αυτός προσέβαλε εμένα και τον τρόπο παιχνιδιού μας». 

Ο Παπασταθόπουλος, θέλοντας να τελειώσει το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί, τόνισε, «Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Πολλοί από εσάς θα θέλατε να έχετε την ιστορία μας». 


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *