Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Στην Αγγλία… δεν έχει stop!


Αντίο στο 2012, που αλλού; Στο γήπεδο! Όταν όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται δίχως ανάσα!

Κουραστική, αλλά ίσως πιο ευχάριστη από όσο θα περίμενε, είναι η φετινή περίοδος των Χριστουγέννων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόπιασε, αλλά πλέον απολαμβάνει το +7 από τη δεύτερη Σίτι, στο ρετιρέ της βαθμολογίας και θα αποχαιρετήσει το τρέχον έτος υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρομ, του Στιβ Κλαρκ. 

Οι «baggies», έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, δημιουργούν νέο σερί και με τις δύο διαδοχικές νίκες, θέλουν να αποδείξουν στο «Ολντ Τράφορντ» ότι δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. 

Οι «πολίτες» του Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά την ήττα (1-0) από τη Σάντερλαντ, φιλοξενούνται από τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και ξέρουν ότι το απόγευμα προβλέπεται αρκετά ζόρικο. Έχουν εξάλλου και τη… μαρτυρία της Τσέλσι που την Τετάρτη πέρασε δύσκολα από την έδρα των «καναρινιών». 

Το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ θα κλείσει το 2012 με «αποστολή» στο Μέρσεϊσαϊντ για το παιχνίδι με την Έβερτον που πλέον κάνει… συνήθεια το 2-1 όταν κερδίζει. Με αυτό το σκορ επικράτησε της Γουίγκαν για τη Boxing Day, όπως επίσης και των τριών προηγούμενων «θυμάτων» της. 

Η Τότεναμ του… φοβερού και τρομερού, Γκάρεθ Μπέιλ που στο 4-0 επί της Άστον Βίλα πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, θα δοκιμαστεί στο «Στάδιο του Φωτός» από τη Σάντερλαντ, ενώ η Άρσεναλ, θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για αυτό το έτος, μπροστά στο κοινό της, κόντρα στη Νιούκαστλ. 

Η 20η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της ΚΠΡ με τη Λίβερπουλ, Οι Ρέιντζερς του Τζιμπρίλ Σισέ επέστρεψαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από την ήττα (2-1) από τη Γουέστ Μπρομ, ενώ οι «κόκκινοι» δέχθηκαν ηχηρό «χαστούκι» από τη Στόουκ με το εις βάρος τους 3-1 στο «Μπριτάνια». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 29/12 (17:00) 

Σάντερλαντ – Τότεναμ (14:45) 
Άστον Βίλα – Γουίγκαν 
Φούλαμ – Σουόνσι 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ 
Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι 
Ρέντινγκ – Γουέστ Χαμ 
Στόουκ – Σαουθάμπτον 
Άρσεναλ – Νιούκαστλ (19:30) 

Κυριακή 30/12 

Έβερτον – Τσέλσι (15:30) 
ΚΠΡ – Λίβερπουλ (18:00)

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *