Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τη Δευτέρα ανακοινώνει Αναστόπουλο ο Ατρόμητος


Την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και θα «ανηφορίσει» από το Ηράκλειο για την Αθήνα, αναμένεται να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με τον Ατρόμητο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών πρέπει να θεωρείται δεδομένη και θα αφορά συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν επέκτασης για την επόμενη περίοδο. Πάντως τόσο από πλευράς της ομάδας του Περιστερίου, όσο και από το περιβάλλον του προπονητή γίνεται σαφές πως η παραίτησή του δεν έχει καμία σχέση με τον Ατρόμητο και δεν κρύβεται από πίσω ο Γιώργος Σπανός.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Νίκος Αναστόπουλος είχε φθαρεί ψυχολογική στα δυόμισι χρόνια παρουσίας του στον ΟΦΗ από τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Τώρα του δίνεται για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα η ευκαιρία να δουλέψει σε μια νοικοκυρεμένη και δίχως τέτοιες σκοτούρες ομάδα, που στόχο δεν έχει την παραμονή αλλά την έξοδο στην Ευρώπη.

Φήμες για Μάντζιο

Η επικείμενη πρόσληψη του «αλενατόρε» φέρνει στο προσκήνιο τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο Ατρόμητος δεδομένα αναζητεί επιθετικό και ο 29χρονος φορ, που είχε άριστη συνεργασία με τον Αναστόπουλο πέρυσι στον ΟΦΗ, φημολογείται έντονα πως μπορεί να μετακομίσει στο Περιστέρι. Άλλωστε αποχωρεί από το Αζερμπαϊτζάν, όπου είχε ένα απογοητευτικό πρώτο μισό της φετινής περιόδου.

Επιστροφή με… επισκέψεις

Σήμερα επιστρέφουν οι παίκτες του Ατρομήτου στις προπονήσεις και αρχίζει η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα την επόμενη Κυριακή. Ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μάρκος Δήμος, θα έχει την ευθύνη των προπονήσεων μέχρι να αναλάβει ο Αναστόπουλος. Πιθανό είναι να περάσει για να αποχαιρετήσει τους παίκτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ τις επόμενες μέρες θα περάσει από την προπόνηση και ο Γιώργος Σπανός για να μιλήσει στους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν θεωρεί τους ποδοσφαιριστές άμοιρους ευθυνών για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο.


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *