Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αντίο στην Πάρμα από Κρέσπο


Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Πάρμα επιβεβαίωσε εν μέσω δακρύων σε μία έντονα φορτισμένη συνέντευξη Τύπου ο Ερνάν Κρέσπο.

Ο Αργεντινός επιθετικός με την σπουδαία καριέρα στην Ιταλία, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι σκόπευε να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο οι ελάχιστες εμφανίσεις του στην φετινή Serie A τον ανάγκασαν, όπως υποστήριξε να λύσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο νωρίτερα και κατ’ επέκταση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Παρ’ όλα αυτά ο 36χρονος άσος δεν σκοπεύει να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Είμαι στεναχωρημένος. Θα προτιμούσα να μην αποχωρήσω αλλά έπρεπε να το κάνω για τους οπαδούς της Πάρμα. Δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα σήμερα να βάλω τέλος στην καριέρα μου στην Πάρμα και σε 19 χρόνια ποδοσφαίρου σε υψηλό επίπεδο», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «τζιαλομπλού» την περίοδο 1996-2000 και στην συνέχεια επέστρεψε στην ομάδα το 2010.

«Ο πρόεδρος της ομάδας Τομάσο Γκιράρντι και ο διευθυντής Πιέτρο Λεονάρντι μου ζήτησαν να επιστρέψω σε μία δύσκολη περίοδο για την Πάρμα και το έκανα γιατί υπήρχε ανάγκη. Τα πράγματα πήγαν καλά πέρυσι, αφού τερματίσαμε όγδοοι και ήμουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Φέτος η ομάδα βρίσκεται σε “ήρεμα νερά” και τους τελευταίους έξι μήνες έχουν δείξει ότι μπορούν να επιβιώσουν και χωρίς εμένα» σχολίασε για την επιστροφή του και πρόσθεσε:

«Φεύγω ήρεμος, γνωρίζοντας ότι πλέον δεν είμαι μέλος του πρότζεκτ, μίας ομάδας που είναι “υγιής”. Δεν ήθελα να είμαι βάρος στην Πάρμα και δεν είναι ωραίο να μένω στον πάγκο ή την κερικίδα. Για αυτό και πήρα την συγκεκριμένη απόφαση».

Πολλά δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Κρέσπο με μετακίνηση στο πρωτάθλημα της Ινδίας, ωστόσο ο ίδιος υποστήριξε ότι ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

«Στην Ινδία θέλουν να προωθήσουν το ποδόσφαιρό τους και με προσκάλεσαν να συμμετέχω σε αυτό, ωστόσο ακόμη δεν έχω υπογράψει, δεν ξέρω αν θα πάω. Έχω διάφορες επιλογές, αλλά δεν έλυσα το συμβόλαιό μου για να πάω κάπου αλλού. Έχω προτάσεις από Ινδία, Κίνα, Κατάρ και Αμερική, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Θα συνεχίσω να ακούω προσφορές επειδή θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Το απολαμβάνω», κατέληξε.

Η πλούσια καριέρα του Κρέσπο πλην της Πάρμα έχει συνδεθεί με τις Ρίβερ Πλέιτ, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν και Τζένοα, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, μετρώντας 64 συμμετοχές και 35 γκολ. Με τη φανέλα της Πάρμα έχει παίξει σε 162 παιχνίδια, βρίσκοντας δίχτυα 72 φορές. 

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *