Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Σε καλό δρόμο η ΑΕΚ»!


Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε πεπεισμένος πως -έστω και την ύστατη ώρα- θα βρεθεί λύση για την αδειοδότηση.

Χαρακτήρισε, ωστόσο, επίσης σημαντική για την ομάδα την ανεύρεση μιας υγιούς λύσης που θα εγγυάται για το μέλλον της.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα αισιόδοξος, γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι στην ύστατη στιγμή θα βρεθεί μία λύση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση που θα είναι σημαντική για τον σύλλογο, διότι σε διαφορετική περίπτωση το γόητρό του θα έχει ισοπεδωθεί», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Αφού ανέφερε, λοιπόν, ότι «το δεύτερο σημαντικό είναι να βρεθεί μια πιο υγιής λύση για το μέλλον της ομάδας», τόνισε: «Υπάρχουν κάποια δεδομένα από ό,τι ακούω και ελπίζω να υπάρξει αποτέλεσμα. Να συμβάλλουν και αυτοί που είναι εδώ ήδη, ώστε αυτός που θέλει να έρθει, να το κάνει με ένα σωστό τρόπο, ώστε να προγραμματίσει η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επόμενη χρονιά».

Στην κάμερα της NOVA, εξάλλου μίλησε και ο Φαμπιάν Βάργκας -που αρνήθηκε ωστόσο να αναφερθεί στην άρνησή του να υπογράψει τον διακανονισμό που προτάθηκε στους παίκτες: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται άλλωστε για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε έμενα και την ΑΕΚ», σημείωσε λιτά.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *