Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Όλα για την πρόκριση στον ΠΑΟ


Ως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να αποδείξουν πως έχει ακόμα σφυγμό η ομάδα αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Σε μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας του ο Παναθηναϊκός καλείται –έστω και την ύστατη ώρα- να προσπαθήσει να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. 

Αν και οι στόχοι της ομάδας έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ από την αρχή της σεζόν, ένας εξ αυτών παραμένει ο ίδιος και είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πλατανιά τον οποίο αντιμετωπίζουν στις 17:00 (OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στη ρεβάνς του υπέρ των «πρασίνων» 2-1 στο ΟΑΚΑ. 

Μια πρόκριση –ειδικά αν συνοδευτεί από καλή εμφάνιση- θα βοηθήσει την ψυχολογία του «τριφυλλιού» κι ενδεχομένως εξωραΐσει κάπως το κατατσαλακωμένο γόητρο του συλλόγου, ενώ το ενδεχόμενο αποκλεισμού ούτε ως σκέψη δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Σπυρόπουλος. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Σο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Ζέκα και Σισοκό. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ. 


Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *