Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κόβουν… βασιλόπιτα στο παρκέ


Τέσσερις μέρες αφότου μπήκαμε στο 2012 και στο παρκέ διεξάγεται η 11η αγωνιστική
Η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό είναι αυτή που ξεχωρίζει, με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Εύκολο θεωρητικά έργο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται το Περιστέρι, ενώ ο τρίτος πρωτοπόρος Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί τον ΑΓΟΡ.

Κολοσσός Ρόδου-ΑΓΟΡ
Κολοσσός για πρωτάθλημα! Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά υποδέχεται, από την κορυφή της βαθμολογίας, στο Βενετόκλειο τον ΑΓΟΡ και θα επιδιώξει να συγκρατήσει το εντός έδρας αήττητο. Μοναδικός αμφίβολος για τους Ροδίτες είναι ο Γιώργος Καλαϊτζής. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Ρεθύμνου, με τον Στέργιο Κουφό να ζητά από τους παίκτες του να δείχνουν την ίδια ανταγωνιστικότητα με το 2011.

Άρης-Μαρούσι
Με πληγωμένο γόητρο λόγω της ήττας στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Άρης υποδέχεται το Μαρούσι. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Τσαλδάρη και -πιθανότατα- τον Νταν Μαυραειδή, ενώ εκτός παραμένει ο Γιώργος Μπόγρης. Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων περιμένει την απόφαση της FIBA για τον Χόμαν, ώστε να ανάψει το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή των Αποντάκα, ΜακΚόι και Κοχαντάρεβιτς.

ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ
Από την οδυνηρή ήττα κόντρα στον Ηλυσιακό έρχεται ο ΚΑΟΔ. Ο Γιώργος Καλαφατάκης θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Κρις Μονρό, ο οποίος αναμένεται να δώσει την απαραίτητη βοήθεια για τους ανέτοιμους -λόγω τραυματισμού- Χαραλαμπίδη και Χαντ. Τη φόρμουλα για να καλύψει το κενό του Μάρκους Γκορί προσπαθεί να βρει ο Σούλης Μαρκόπουλος. Δεν προπονήθηκε ο Γκίντενς, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του, ενώ εκτός αναμένεται να είναι ο Αντριουσκεβίτσιους.

Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός
Κάθε βαθμός μετράει -από εδώ και στο εξής- για τον Ίκαρο και το ίδιο ισχύει και για τον Ηλυσιακό. Αρκετοί «πονοκέφαλοι» για τον Άρη Λυκογιάννη, καθώς εκτός από τον τραυματία Αγαδάκο, διαφορετικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Τζιάλλας, Τσιάρας και Σκορδίλης. Στα καλά νέα είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τους νεοφερμένους Βασίλιεβιτς και Μπάξτερ. Πάνοπλη θα πάει στη Γλυφάδα η ομάδα των Ιλισίων, αλλά χωρίς τον Χολ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο, ωστόσο σε αυτή την προσπάθεια δύσκολα αναμένεται να συμμετέχει ο Μάριος Μπατής, ο οποίος υπέστη θλάση. Σημαντικά είναι και τα προβλήματα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Σπανούλη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Παναθηναϊκός-Περιστέρι
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Παναθηναϊκό είναι ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει ανεβάσει ρυθμούς θεωρείται δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στο Περιστέρι. Από την άλλη, ο Αργύρης Πεδουλάκης δύσκολα φαίνεται πως βγάλει 12αδα. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Μπόατενγκ, αμφίβολος ο Ρόμπι, ενώ ανέτοιμος είναι ο Έντουαρντς.

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική

Τετάρτη, 4/1

16:00 Κολοσσός Ρόδου-ΑΓΟΡ (Βενετόκλειο)
17:00 Άρης-Μαρούσι (Αλεξάνδρειο, ΕΤ-3)
17:00 ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ (Δ.Κ.Γ. «Δημήτρης Κραχτίδης»)
17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-Ηλυσιακός (ΕΑΚ Γλυφάδας)
19:00 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Κ.Δ. Γ. Νέας Σμύρνης, ΝΕΤ)

Πέμπτη, 5/1

19:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι (ΟΑΚΑ, ΝΕΤ)

Ρεπό:
 Καβάλα

Βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

Ολυμπιακός 17*
Παναθηναϊκός 17*
Κολοσσός Ρόδου 17*
Πανιώνιος 16*
Καβάλα 15
ΠΑΟΚ 14
ΑΓΟΡ 14*
Ηλυσιακός 14
Περιστέρι 14*
Άρης 12*
ΚΑΟΔ 11*
Ίκαρος Καλλιθέας 10*
Μαρούσι 9*

* Κολοσσός Ρόδου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι, ΑΓΟΡ, Άρης, Ίκαρος Καλλιθέας, ΚΑΟΔ, Μαρούσι και Πανιώνιος έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς έχουν πάρει ήδη το ρεπό τους.

Η επόμενη (12η) αγωνιστική

Σάββατο, 7/1

16:00 Μαρούσι-ΚΑΟΔ (Κλειστό Αγίου Θωμά)
17:00 Καβάλα-Ολυμπιακός (ΔΑΚ Καλαμίτσας, ΝΕΤ)
19:00 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας (ΠΑΟΚ Sports Arena, ΕΤ-3)

Κυριακή, 8/1

16:00 Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου (Κ. Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»)
16:30 ΑΓΟΡ-Άρης (Κ. Γ. «Μελίνα Μερκούρη»)
19:00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (ΟΑΚΑ, ΝΕΤ)

Ρεπό:
 Ηλυσιακός

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *