Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μακούν: «Κι εμείς περιμένουμε το ντέρμπι…»


Την προσμονή και των παικτών του Ολυμπιακού -πέρα από αυτή του κόσμου- για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ζαν Μακούν.

Μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Πανιωνίου (2-0), στην οποία αναδείχθηκε «MVP» της αναμέτρησης, ο Καμερουνέζος παραδέχθηκε τη μεγάλη σημασία του ντέρμπι, αλλά τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει και τα παιχνίδια πριν και μετά απ’ αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μακούν

Για την απόδοσή του: «Είμαι πάντα έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω. Εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι, κρατώντας την μπάλα και παίζοντας γρήγορα. Οι βαθμοί της νίκης είναι το σημαντικό και όχι η απόδοσή μου, γιατί θέλουμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή ως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα ματς-σταθμός. Το περιμένει πολύ ο κόσμος, το περιμένουμε κι εμείς. Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε και τα παιχνίδια πριν απ’ αυτό, αλλά και μετά απ’ αυτό».

Για τη ρεβάνς με τη Ρούμπιν: «Είναι ένα σκορ που μας δίνει προβάδισμα, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα την πρόκριση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να σκοράρουμε νωρίς, για να κάνουμε από ‘κει και πέρα εύκολα τα πράγματα».

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *