Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ


Το οικονομικό fair-play έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ομάδων με τις ελληνικές ομάδες να είναι υποχρεωμένες να εναρμονιστούν με όσα ορίζει αυτό.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τις… μεταρρυθμίσεις που άρχισαν από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σε αυτή του καλοκαιριού.

Ενόψει, λοιπόν, της νέας μεταγραφικής περιόδου η Sportday προσπάθησε να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» που θα επικρατεί στο ρόστερ της ομάδας.

Η λογική βάσει της οποίας να χτιστεί η ομάδα της νέας περιόδου είναι η στήριξη σε Έλληνες ποδοσφαιριστές και τον εμπλούτισμό του ρόστερ με ξένους παίκτες.

Για παράδειγμα, την παρούσα φάση και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι Γκαρσία και Λίνο είναι κοντά για να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με αυτούς υπάρχει ένας «σκελετός» ακόμη 18 ποδοσφαιριστών που είτε είναι πρωτοκλασάτοι και έχουν συμβόλαιο με την ομάδα είτε είναι πιο νεαροί κι έχουν την ευκαιρία να καθιερωθούν σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο «Δικέφαλος».

Η λίστα ανά θέση είναι η εξής: Στους τερματοφύλακες υπάρχουν (μιας και ο Χαλκιάς δεν θα ανανεώσει) οι Κρέσιτς, Γλύκος, Γιακουμής και Μελισσάς. Ο ένας είναι πιο έμπειρος, όμως κι άλλοι τρεις έχουν λαμπρό μέλλον. Αν ο Κρέσιτς αποχωρήσει πρόωρα για άλλο ποδοσφαιρικό... λιμάνι, τότε θα χρειαστεί μια σημαντική προσθήκη και σε αυτήν τη θέση.

Ο Ετο είναι πρώτος στη λίστα κι ακολουθούν (μιας και ο Σνάουτσνερ δεν θα ανανεώσει) οι Αποστολόπουλος και Κωνσταντινίδης. Στα αριστερά μπακ οι λύσεις των Λίνο (αν συμφωνήσει να ανανεώσει με το χαμηλότερο, οικονομικά, συμβόλαιο που του προτάθηκε) και Σταφυλίδη. Στα στόπερ, θα παραμείνουν οι Μαλεζάς και Κατσικάς . Ο Τσιρίλο δεν θα ανανεώσει κι έτσι πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη. Σε αυτήν τη θέση, αλλά και στα χαφ μπορεί να βοηθήσει και ο Μπαλάφας, που λογικά θα παραμείνει στο ρόστερ.

Στα χαφ (το συμβόλαιο του Ιβιτς ολοκληρώνεται) θα υπάρχουν του χρόνου ο Πάμπλο Γκαρσία, που λογικά θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και Λάζαρ, Φωτάκη, Πέλκας (επιτελικός μέσος) και Παναγιωτούδης (αμυντικό χαφ). Εδώ, όμως, ένα εξάρι είναι απαραίτητο.

Στην επίθεση υπάρχουν οι Γεωργιάδης,Πόποβιτς, Γιάννου και Αθανασιάδης.

Πηγή : sport-fm.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *