Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (17:15, Novasports 1)


Χρόνος για… κλάματα από τις πολλές απουσίες δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό, που η μόνη του σκέψη είναι να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική της Super League (17:15 www.sport-fm.gr).

Εννιά «πράσινοι» σίγουροι για την ενδεκάδα, μάχη για τις άλλες δύο θέσεις.

Στην αντίπερα όχθη, οι Φαίακες θα παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς, με στόχο τις αντεπιθέσεις θέλοντας να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους εμφανίσεις και στους ενδεχομένως και τους βαθμούς…

Παναθηναϊκός – «Ποιες απουσίες, το τρίποντο»

Συνηθισμένος δείχνει να είναι ο Παναθηναϊκός στις ελλείψεις ποδοσφαιριστών του, αφού από το καλοκαίρι φάνηκε πως η χρονιά στον τομέα αυτό, δεν του πάει καλά. Παρά το γεγονός πως η ενδεκάδα που θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα δεν έχει αγωνιστεί ξανά ποτέ μαζί, η ομιλία του Φερέιρα και οι οδηγίες προς τους παίκτες του, ήταν σαφείς. «Νίκη πάση θυσία. Πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό», είπε ο Πορτογάλος που δούλεψε πολύ και τα «στημένα». Εξάλλου, ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορεί να κάνει δεύτερη γκέλα σερί και αυτό το ξέρουν άπαντες στην Παιανία.

Δεδομένου λοιπόν ότι το 4-4-1-1 δεν θέλει να το αλλάξει ο Φερέιρα και με τις απουσίες που έχει, οι σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα έχουν εννέα παίκτες σίγουρους και άλλους τέσσερις να διεκδικούν τις άλλες δύο.

Κάτω από τα δοκάρια, ο Καρνέζης παίρνει και πάλι μία ευκαιρία αφού ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο ενώ παράλληλα, ξεκουράζεται και ο Καπίνο. Στην άμυνα, ο Σπυρόπουλος θα είναι το αριστερό μπακ και ο Καντέ το αριστερό στόπερ. Από εκεί και πέρα, η θέση που θα ξεκινήσει ο Βύντρα, είναι ερωτηματικό. Αν ο Βύντρα παίξει ως κεντρικός αμυντικός, δεξιά θα ξεκινήσει ο Μαρίνος, ενώ εάν ο Βύντρα παίξει ως δεξί μπακ, στόπερ θα είναι ο Μπιάρσμιρ.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σιμάο. Την θέση δίπλα του διεκδικούν οι Βιτόλο και Καραγκούνης. Αριστερό χαφ θα είναι και πάλι ο Μαυρίας και δεξιά θα αγωνιστεί ο Ζέκα. Στην επίθεση, ο Κλέιτον σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λέτο που θα είναι στην κορυφή.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» δεν έχουν μαζί τους, του Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλο που είναι ανέτοιμοι, τους Νίνη, Σαριέγκι Μπουμσόνγκ που είναι τραυματίες, τον Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος και τον καπίνο που έμεινε εκτός να ξεκουραστεί ο ίδιος αλλά και για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Καρνέζης.

Κέρκυρα:

Με δύο απουσίες, αλλά με Χουάν Μαρτίν η Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι Φαίακες θα ταξιδέψουν με καλή ψυχολογία, ύστερα από τη νίκη τους κόντρα στον Άρη (15η αγωνιστική). Ωστόσο, από την εν λόγω αναμέτρηση βγήκε λαβωμένος ο Μίχος, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Δημήτρη Κοντοδήμο, ο οποίος έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, έμεινε στην Κέρκυρα για να εκτίσει την ποινή του.

Ωστόσο, άσο στο μανίκι κρύβει ο Ισπανός τεχνικός, αφού θα μπορεί να υπολογίζει στον Χουάν Μαρτίν, ο οποίος έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντινός επιθετικός, πέρυσι – όντας παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου- σκόραρε δις κόντρα στους «πράσινους», πετυχαίνοντας μάλιστα τα γκολ που έδιναν το τρίποντο στην ομάδα του.

Αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Ηλιάδης, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Αγρίτης, Μαρτίν, Τσίγκας, Μπάρκογλου.

Προϊστορία:

2006-2007: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-2
2011-2012: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

ΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

08/01/12 15:00  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ       
08/01/12 15:00  ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  
08/01/12 15:00  SΚODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 
08/01/12 17:15  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ      
08/01/12 19:30  ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πηγή : sport-fm.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *